19.9.14

Evde tek başına..

Selam! Bugün yine asosyalliğin dibine vurduğum doğrudur. Aa hay aksi! bakın ne dicem.. Bugün dünün aynısı.. hatta bir önceki bir önceki gün de böyleydi. Film/dizi/kitap üçgeninde geçen günler.. merhaba! Dışarıda hava nasıl? Bu durumu twitterdan takip edecek kadar pencereye uzak bir köşeden sesleniyorum. KURTARIN BENİ!!

Bu arada BookChallenge olayını adım adım takip ediyorum ama her gün yazacağımdan emin olamadığım için başlamadım. Takipteyim ama.. Ben de şu sıralar uzun zamandır kitaplıkta okunmayı bekleyen üç silahşörler’e başladım. (aa daha yeni mi?) der gibi bakmayın. Ee malum istanbulda okul-ev arası otobüste taşınacak ağırlıkta bir kitap değil. Uzun zamandır tüm kitaplarımı toplu taşıma araçlarında bitirdiğimi göz önünde bulundurursak.. normal bir durum bence.

Ve sonunda izlemem dediğim bir filmi daha siz bloggerlar sayesinde izledim. O kadar çok anlatıldı ki.. dayanamadım. ‘Aynı Yıldızın Altında’yı izledim. Doğruymuş arkadaşlar.. ‘acı hissedilmeyi talep eder.’ Ve bu film soğuk havalarda evde tek başına izlenilmesi gereken bir film değildir. Resmen elimde patlayan bir bomba. Eveet.. ben de ağladım. Oysa son dakikalarına kadar ağlamamak konusundaki direncim yerindeydi de o cenaze töreni işi bitirdi. Hee bu arada ‘cenazelerin ölü için olmadığına karar verdim. Kalanlar içindi.’ ne doğru bir tespit öyle..

Hatta bugünlerde bir tane daha izlemem dediğim bir filmi izledim. Sanırım yeni film önerilerine ihtiyacım var. İzlemeyeceklerim listesine başladıysam eğer yardımınız gerekebilir. Ki durum bu. Bu filmimiz; ‘Bağlanmak Yok’. Diğer film gibi olmadı maalesef izlemeseydim de olurmuş dedim. Hatta sıkıldım bile denebilir. Sadece tek bir cümle vardı: “insanlar ebediyen birlikte olamaz”. Bir bu laf güzeldi işte.

Son olarak geldim son dört günde iki sezon bitirdiğim; hatta üçüncü sezonuna başlamak üzere olduğum dizime. Aslında geçen yıl Kassel’de ilk sezona başlamıştım. Sevmiştim de aslında ama sonra ne oldu da yarım kaldı hatırlamıyorum. Salı günü dedim ki.. hadi elif bir daha başla en baştan. İşte bu laf var ya.. hayatımda söylediğim en güzel şeylerden biri olabilir. Onun sayesinde hayatımın aşkını Nick Miller’ı buldum. (tamam biraz abartmış olabilirim ama her saçmalığına bu kadar çok gülmemin başka bir açıklaması yok bence) evet.. karşınızda New Girl!!

(Summer’a olan düşmanlığınızı kapını dışına bırakın. Ve Zooey’i öyle izleyin. Jess’i seveceksiniz.)



Felicity’i izleyin derken Woody Allen’ın NewYork sevgisinden ve LA nefretinden bahsetmiştim hatırlıyor musunuz? Heh onu unutun. Allen’ı boşverin. (NewYork başkadır orası ayrı da) Bu çocuklar Los Angeles’ta olduğu sürece üzgünüm Woody, LA is the king!

*bir çok insana bir çok insanı hatırlatıyorum. bir çok insan bana bir çok insanı hatırlatıyor..

O zamaan Nick Miller'ın mixtape'inden gelsin -> dinle!

E.


13 yorum:

  1. Eğer izlemediysen Robin Williams'ın Awakenings filmini önerebilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok izlemedim. süpersin! hemen izlicem:))

      Sil
  2. Dizinin en sevmediğim karakteri Nick, keşke çıksa diye dua ediyorum o kadar bağırarak konuşuyor ki diziden soğutuyor bazen. Seni de mi ruhsuz LA kaptırdık. :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nasıl yaaa.. deme öyle mimikleri süper onun:D tam kaptırmış sayılmazsınız da kafam da karışmadı değil:))

      Sil
  3. aynı yıldızın altında yı izlemek bana farz oldu neredeyse,bu akşam halletmeliyim bu durumu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. izle izle:)) hatta yorumunu da yaz merak ederim ben şimdi.

      Sil
  4. ne hoş anlatmışsın. nerdeydin yaw. iyi ki geldin. gelcem yine. bugün plakların ordaydın ha. plaklar beş liraydı galiba. mutlaka karşılaştık o zaman. acaba hangi kitaplar vb. hakkında konuştun ki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tez için sıkıcı siyaset konuları. kitap önerileri vs. ama nerede yaşlı bir sahaf görsem hemen kitap önerisi alır dinlerim onu çok seviyorum:)) belki de karşılaştık kim bilir:))

      Sil
  5. Olsun bazen öyle evde boş boş takılmak da zevklidir... :)

    Kafa'ya beklerim ben de, sevgiler... :)

    YanıtlaSil
  6. zoey çok tatlı ama yaaa. bağlanmak yok da iyidi. aynı yıldızın altında da ağladım :) film dizi kitap ev en güzel hayat kiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zoey kesinlikle new girl de daha bir şeker tatlı bir şey.
      film+dizi+kitap tabii çok güzel de ben aşırı sosyal bir manyağım. arkadaşlarımı insanları ve kalabalığı özlediğim ama eve tıkılmak zorunda kaldığım için yakındım burda. yoksa haklısın:))

      Sil
    2. he he benim tersimsin yani. ben de hep yalnızım :)

      Sil