3.7.13

Durma göğe bakalım..

Benim için yol sonuna geldiğimde başlar..
Geliriz ve gideriz.
Hepsi aynı işte..
Gelirler.. ve apansızın giderler.

Şimdi sarı bir kamyonette, ve ya kırmızı bir vosvosda olsaydım.. yollar önüme uzansaydı en sonsuz halinde. İstediğim yere gitseydim.. radyo çalsaydı hafif cızırtılı, arada çekmeseydi sinirlenseydim. Sonra şarkı tutsaydım yine eskiden olduğu gibi, bir çok dilek için bir çok şarkı. Başka bir alternatifim olmasaydı ama.. başkasını seçme ihtimalim olmasa. Ne güzel olmaz mıydı? Başka bir seçeneğim olmasa hata yapmaktan bu kadar korkmazdım hem. Özgürlüğüme mahkum olsaydım.. o yoldan başka seçeneğim olmasaydı.. o yoldan başka yolum olmasaydı..

Gökyüzü sınırsız öyle değil mi?
Peki neden sen kendini olduğundan daha değersiz görüyorsun? Yıldızlar değil ki senin rakibin.. ya  tanrı aşkına sen kimsin, sen kendini ne sanıyorsun da ulaşılamayan bir şey için savaş açtın kendi kendine.. sonucunu bile bile üstelik. Kaybedeceğini bile bile cepheyi terk ediyorsun bir de üstelik. Aptallık etmeyi bırak!
Delirdin mi yoksa? Kendi kendine konuşuyorsun da..

Hayat berbat zaten!
Ya da değil.. belki aksine çok şahane. Kim bilir ki.. kim bilebilir ki gerçeği. Neye göre kime göre.. hem bana ne ki senin hayata bakışından. Neden tek bir tanıma muhtacız. Neden kalıplara aitiz. Neden bir şeyi betimlemeden yaşayamıyoruz. Neden tüm bu sorular.. neden konuşamamak.. neden kekeliyorum yine. Bak yine hıçkırdım işte! Yine istediğim gibi çıkmayacak sesim.. yine kesik kesik.. tiz bir sessizlik olacak. Sonra sessizlikten sıkılacağız. Bangır bangır çığlıklar yükselecek.. avaz avaz bağıracağım, kulağımı olabildiğince tıkayıp. Gözümü sıkıca yumucam seni görmeyeyim diye.. sadece avaz avaz olacak her yer..

Hiçlikten daha iyi değil mi, böylesi.. ben hiçlikten çok korkarım.. sessizlik mi? o öldürür işte..

*filmönerisi:
#Flipped




"boşvermek.. iyi hissettirdi."

E.

4 yorum: