10.10.14

Back to the Cinema

Sinema salonlarını özlemişim.. uzun zamandır sinemaya gitmiyorum. Evet ciddiyim çook uzun zaman oldu. İnsan gitmeye gitmeye gitmemeye alışıyor. (ne garip cümle oldu bu da) Eskiden önüme gelen filmlere, hiç bilmeden bile pat diye sinema bileti alırdım. Şimdi bu film sinemada izlemelik; bu film evde izlemelik ayrımına düşmüş kızdığım o insanlara dönüştüm. Kendime gelmeliyim!

Neyse ki FilmEkimi var ve sahalara dönüyorum..

Ama ondan önce muhteşem dönüşümü; David Fincher’ın muhteşem filmiyle yaptığımı söylemek istiyorum. (‘Kayıp Kız/ Gone Girl’ bugün vizyona girdi koşun!)
Ama malumunuz ben bu mütavazi blogumun yanında sineterapi.com’da da yazarlık yaptığım için BeyazPerde sağolsun bizim ekibi ön gösterime davet etti. Yani ben bu filmi vizyona girmeden; ön gösteriminde izleme şansı buldum. Anlayacağınız bir adım önünüzdeyim arkadaşlar!

Film konusundan hiç bahsetmeyeceğim. Haftasonu hala ne yapsak diyorsanız; en yakın sinema salonu nerede bi bakın derim! bana güveniyorsunuz değil mi:)


Bugün vizyon habericisi gibi oldum sanırım ama bir filmim daha var.
O da bugün (mübarek cuma günü) beyaz perdede yerini aldı. Filmimizin adı ‘Good People’. Başrollerinde.. (şimdi kızlar bi sakin olun önce) başrollerinde James Franco(!!!) ve Kate Hudson var.

‘Kendi hikayeni yazarken kahraman olmak kolay.’

Nasıl mı? Filmin nasılını bilmem ama şanssız olduğu kesin. O kadar kısır haftalar dururken en bereketli haftada vizyona giriş yaparak; adeta kurtlar sofrasına düşmüş körpecik genç kız gibi süzülüyor sinemalarda. Yer yer sıkıcı/durağan, bazen heyecanlı; yani kısaca, ortalamanın biraz üstünde koşmalı/yakalamalı bir film.


Önceliğiniz ‘Gone Girl’ olsun tabii ama buna da göz önünde bulundurmaktan zarar gelmez.

(Bir de Woody Allen filmi gelmiş.Hiç farkında değilim. Siz demeden ben diyorum.. ayıp bu yaptığın elif!  Ona da gitmeli en yakın zamanda.. )

Şimdilik benden bu kadar. FilmEkimi'nde görüşürüz o halde. İyi haftasonları..

E.


4 yorum:

  1. Şimdi bu yotum buraya ne kadar uyacak bilmiyorum amma. Gone Girl'de Ben Affleck vücudunu sergilemekte hiç mütevazi davranmamış diyola. :D Antep'e film ekimi gelsede en saçma sapan filmler geldiği için merak etmedim de değil hani :)))

    YanıtlaSil
  2. Yazınki filmler beni sinemadan soğutmuştu ki, buraya denk gelmem pek iyi oldu.
    Hemen saatlere bakmak lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ya yazın aynı hayal kırıklığını yaşadım ben de..
      bak bak hemen:))

      Sil