8.11.11

Hem deli hem aptal hem de..

    Ve sanırım aşık..

   Nasıl bir zaman dilimidir o yaşanılan an, yapılan saçmalıklar. Akla mantığa sığamayan her şey işte tam da o zaman dilimine ait olan şeylerin tümü. Ruh eşi arama çabaları, buldum dedikten sonra kaybetmemek için yapılan çırpınmalar, kaçmalar, kovalamalar. Aynı o tersten gömleği giyip dört duvara hapsolmak gibi. El kol bağlı, kendini duvardan duvara çarparken yaşanılan çaresizlik. Aynı aptal bir aşığın gözlerindeki şapşal ifade gibi değil mi?

Crazy, Stupid, Love

Tam bir aptallıktır
Bir aşığı sırıtan suratından, saçma sapan konuşmasından, yerinde duramamasından, sakarlıklarından, kırdığı potlarından anlarsın. Dengesizdir, kaç km ötede olduğu önemli değildir. Sinyallerini yaptığı aptallıklarla çok uzaktan yakmaya başlar bile.

Biraz da delilik
Her akıllının bir deli yönü vardır. Her kim birine gözdağı vermek istese “sen benim deli yönümü daha görmedin” der. Aslında herkes deli yönleriyle gurur duyar, hep ortaya çıkarmaya çabalar. Çünkü bilir ki, delilik gibi gözü karalık yoktur. Bazı şeyleri göze almadan, kapatıp gözleri bırakmak kendini, güvenmek, inanmak birine. Bundan öte deli cesareti mi olur?

Film mi?

                                                                                  'Crazy, Stupid, Love'

İşte tam olarak bu; üçü bir arada.
Eğlenmek, duygulanmak ve tabiî ki de Ryan Gosling izlemek isteyenler; size uygun bir seans vardır herhalde.   

 E.

2 yorum:

  1. sevgili E.,
    "ryan gosling için değer" diye izlemiştim ben de:)
    eğlenceliydi;)

    YanıtlaSil
  2. değmiştir eminim ezgi:)

    YanıtlaSil