28.2.12

Burası Hollywood -rüyalar ülkesi-

  “Bazıları gerçek olur, bazıları olmaz. Ama hayal etmeye devam edin. Burası Hollywood!”

  Masallarla büyüdük hep, onla uyuduk onla uyandık hatta rüyalarımızda bile masalların içindeydik biz. Kulenin en üstünde tutsak olan prensesi kurtaran beyaz atlı prensler oldu hep düşlerimizde. Prenses kurtulur, masal biter hem de tam başlayacağı yerde… Aslında şimdi düşünüyorum da çocukluktan bugüne değişmeyen tek şey rüyalarımızmış, tek aynı kalan bizi uyutan masallarmış..
  Hollywood için rüyalar ülkesi derler. O ihtişamlı hayatların merkezi, basit hayatların hayali. Tıpkı masalların sonu gibi, mutlu ama sonsuz.. belki de zamansız olduğu için mutlu.. her neyse. Bi düşünelim yıldızlardan oluşan o kaldırımlarda yürümek kendini özel hissetmek için yeterli mi? Sanmam..  Acaba ne yapmak gerekir ki bi pretty woman olmak için.. belki biraz güzel, biraz akıllı ve oldukça da kendin olmak..
                                                                                            'Pretty Woman'

 Hepinizin olduğu gibi benimde rüyalarım var; gerçekleşebileceğini düşünecek kadar inancım, onu gerçekleştirebilecek kadar da cesaretim var. Belki olur belki olmaz. Ama hayal etmeye devam. Hem kim bilebilir ki; burası İstanbul -rüyasına tapan insanların şehri-!

dipnot*: hem Richar Gere hem Julia Roberts.. ikisi de bu filmde bir başka^.^

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder