26.11.12

Life Menu!!


“eğer tüm hayatınızı kontrol edebileceğiniz bir uzaktan kumandanız olsaydı ne yapardınız?”

Daha fazlası.. daha da fazlası..

Bazen hayatımı geri sarmak isterim, mesela nostalji olsun diye baktığım fotoğraflar.. onların çekildiği an.. pat diye ışınlanmak isterim. .hep pişmanlıklar vardır ya onları düzeltmek isterim.. hep geçmiş özlenir.. ‘ah’lanır ‘vah’lanır.. ‘keşke’ler havada uçuşur.. bi an geri dönüp bi daha bakmak isterim. Nasıl?..

Bazen hayatımı ileri sarmak isterim, tıpkı geleceğe dönüş filmindeki gibi:) hep bi sonraki günü bi sonraki ayı bi sonraki seneyi düşünürüm. Ne olacak nasıl olacak diye diye günümü kaçırırım. O lanet olası plan program düzen olayını kim çıkardıysa başımıza, hayatımı hep bi plana oturtmaya mecbur hissederim. “carpe diem” benim için bi ölü ozanlar felsefesi olmaktan öteye geçemez bir türlü. Asla sonunu düşünmeden bir şeye kalkışamam. Neden?..

Bazen hayatımı durdurmak isterim, en güzel anında. O anı durdurup başa sarmak. Tekrardan tekrardan… en sevdiğim dakikalarda saatlerce kalmak isterim. Onunla onlarla kendimle orada burada.. her neyse ne değilse.. bazen durup olanı biteni sindirmek isterim.. benden hızlı giden hayata inat bi durup nefes almak.. Nasıl?..

Bazen hayatımın sesiyle oynamak isterim, kısmak-açmak. Anlamsız gereksiz ne varsa yaşamımda hepsinin sesini kökten kesmek isterim. Beynimde oluşan gereksiz bilgi yığınını önlemek için.. kimi an da gelir ki.. uzağımda olan her şeyi öğrenmek isterim. Sesinin yükseltmek..yükseltmek..  Neden?..

Bazen hayatımın ana menüsüne girip..

                                                                                                                                    'Click'

Olmuyormuş. Değil mi Newman? Bi click ile hayatın kurtulmuyormuş. Aksine..
Kaçıyormuş..
Unutuluyormuş..
Üzüyormuş..
Her şey o şarkıyı hatırladığın an gibi olmuyormuş. dinle^^

Bi kumandam olsa..
*aman almayım ben.. teknoloji özürlüsü olarak .. rüyalarda buluşalım biz en iyisi^^

E.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder