4.10.14

İyi Bayramlaar!!

Bugün bayramın ilk günü olduğunu kahvaltıdan sonra annemle kahve keyfi yaparken hatırladım. Nasıl oldu böyle bilmiyorum ama bayram ziyaretlerini ikinci güne ertelemeyi başardım bugün. Peki bugün ne mi yaptım? Bu da soru mu şimdi? film-dizi-müzik haberleriyle geliyorum..

Dün gece nasıl başladım ilk şarkıyı dinlemeye bilmiyorum ama uzun zamandır dinlemediğim Russian Red göz kırptı bana playlistten. Bu yıl yeni albümüyle tanışmamıza rağmen ben hala başa sarıp sarıp Fuerteventura dinliyorum, o ayrı. Şuan bunları yazarken de o albüm çalıyor.. I hate you but I love you.. siz de dinlesenize.

Bir film önerisi aldım geçen günlerde.. bildiğim ama izlemeyi düşünmediğim bir filmi önerdi hem de. ‘The Words’ bileniniz var mı? İsminden de çağrışım yapıldığı gibi kelimeler bana sanki film izliyor değil de kitap okuyor hissi bıraktı. Çook olağanüstü, harika! diyemem belki ama güzel bir seyirlik. (bu arada Bradley Cooper’ı Limitless ile birlikte sevmemeyi bırakmıştım; doğru bir karar vermişim. Yine iyiydi.)

Birkaç alıntı vardı filmden. Böyle ardı ardına yazmak istedim sadece:

Ne kadar istesen de geçmişi silemezsin.
Kelimelerin her şeyi mahvettiğini biliyor musun?
He şey neyse odur.
Hepimiz hayatta seçimler yaparız. Zor olan onlarla yaşamaktır.

Kelimeler ile ilgili ne çok şey varmış söylemek istediği senaristin.. ben bir tek Turgut Uyar bilirdim, kelimeler deyince. Neydi? Kelimeler albayım! Bazı anlamlara gelmiyor.


Son olarak New Girl’de artık her hafta yeni bölüm bekleyen biri olarak yeni bir diziye başlayayım dedim. Sonra aklıma kuzenimin çok sevdiği şu dizi geldi. Eskilerden yine.. NewYork hem de. Aa nasıl sen izlemedin mi onu? tepkisini duymadan önce şöyle söyleyeyim dizilerle aram her zaman bu dönem ki kadar iyi olmadı.

Böylelikle ‘Sex and the City’e başladım. Güzel gittiğini söylememe gerek yok herhalde. Tek izlemeyenin ben olduğumu bile düşünüyorken üstelik.



Şimdilik benden bu kadar. Kendinize iyi bakın!

Not*: Ben bu yazıyı yazarken telefon çaldı ve kuzenlerim geleceklerini söylediler. Bayrammış arkadaşlar bugün, unutmayalım, unutturmayalım.


E.

4 yorum:

  1. sex and the city.
    Zaten çok yalnızım, onu da izlesem iyice bunalıma girerim ben. :D

    YanıtlaSil
  2. Russian Red, Kasım'da İstanbul'da. Belki görmemişsindir diye haber edeyim istedim. (Pilli Bebek de aklımda hala, konser haberi görürsem mutlaka yazacağım sana.)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hiii baktım şimdi babylon'a geliyormuş:)) gel birlikte gidelim :D (süper! pilli bebek hala benim de takibimde:))

      Sil