21.7.14

Bugün de yazın geldiğini anlamadım!

İzleyecek film seçemeyince ben:
Yine uykusuzluk halleri.. bu bunaltıcı havada kim uyur ki zaten? Böyle havalarda içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. O kadar huysuz oluyorum ki hatta film seçemiyorum.. o mu bu mu şu mu derken kendimi bi kaosun içinde buluyorum. Şöyle böyle derken de uyuyakalıyorum işte. (ama daha var, gün aydınlanmadan asla!)

Böyle işte.. sanki dünyada hiç film kalmamış gibi bir ruh haline bürünüyorum. İçimde saklanan maymun iştahının tümü devreye giriyor. Yani şöyle ki.. imdat!

Misal.. tam olarak böyle bir yaz ayında Friends yetişmişti imdadıma.. Sonra aynı hızda HIMYM girdi hayatıma..(yine başka bir sıkıcı yaz gecelerinin birinde) ve tabii bu yıl soğuk kış gecelerini uykuyla boşu boşuna harcamadım ve neden ilk sezondan sonra o kadar ara verdiğimi anlamadığım Fringe ile avundum. Ee hal böyle olunca da bünye alıştı tabi.. her zora düştüğünde diziye sarılmaya. Yalnız şöyle bir durum var ki benim bir diziye başlamam devenin hendek atlamasından zor. Ama işte gel gör ki başlayınca da durmak nedir bilmiyorum.

Şimdi şu an içinde bulunduğumuz sıkıcı temmuza dönersem..
Bir hafta önce: çaresizlik içinde yeni bir dizi arayışına girdim. Ufak çaplı (ilk iki bölüm) denemelerim oldu, şimdi isim vermeyeyim. Ama pek ısınamadım. Aradım taradım yok, yok arkadaş.. şöyle Dawson’s Creek tadında bir şey bulamadım. (bir zamanlarımın vazgeçilmeziydi) Sonra dedim ki kendi kendime.. ya sen nasıl blogersın. Ohoo senin bir sürü dizi delisi blog arkadaşın var, aç bak sor soruştur. Tam o sırada, hemen bir tıktık yaptım:) tek vuruş, işlem tamam. Yeni dizim : Felicity!



Tabii ki eski bir dizi. Popüler dizi takibi konusunda biraz beceriksizim malum. 90lı yılların sonu. Çok uzağa gitmedim endişelenmeye gerek yok. (hem zaten ben yanlış zamanın insanıyım, şöyle bir yirmi yıl önce doğacaktım. hep diyorum.) Neyse işte.. iki gün önce başladım. ve bugün ilk sezonu yarıladım sanırım. (diyorum ayarım yok diye) Aradığım tadı buldum mu? Fazlasıyla..

Çok konuştum.. biraz ara! bir bölümlük New York'a kaçtım ben!

Aaa.. bir dakka! Size bir haberim var, unutuyordum..***

Filmlerle olan diyaloğumu seven, spoilerle olan düşmanlığımı bilen herkese bir duyurum var!!  Artık sadece bu ufacık tefecik blogumda değil, daha büyük bir ailenin içinde de konuşacağım bol bol.. Eğer olur da bu kız ne yaptı nereye gitti diye merak ederseniz arada sırada oraya da beklerim. -> tıktık!

E.


10 yorum:

  1. Felicity'i beğenmene çok sevindim; beğenmene de çok sevindim Kerry Russel gençken müthiş değil mi? O saçlar o konuşmalar o bakışlar. :D

    YanıtlaSil
  2. Ben de bazen film seçmeye çalışırken saatler geçiyor ve en sonunda pes ediyorum.Birşey izleyemediğimle kalıyorum.Sen pes etmiyorsun en azından.
    Aynı şeyi dizide de yaşıyorum. Seçemediğim için hala izlediğim bir dizi edinemedim kendime :(

    YanıtlaSil
  3. Ben de Friends'i de HIMYM'i de bitirdikten sonra ne izlesem karar verememiştim de Felicity'e başlayabilirim aslında. Şu an bir bu dizi bir de Coupling aklımda bakalım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Coupling benim de aklımdaydı da.. bu öncelik kazandı:)

      Sil
  4. bendeki film listelerine baksan yaaa. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. baktım baktım. hatta liste yaptım ama gel gör ki seçemedim. izleyesim yoksa demek:))

      Sil
    2. :) dizi izle.

      Sil
  5. Güzel bir öneri olmuş bende bazen bulamamaktan sıkılıyorum.Bulduğumu da beğenmiyim bırakıyorum:)
    Sizi takibe aldım , bende bloguma beklerim.
    http://yagmur-serhats.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil